Арапският мост в Карлово събира днес десетки  влюбени двойки и

...
Арапският мост в Карлово събира днес десетки  влюбени двойки и
Коментари Харесай

Любовни сърца засипват Арапския мост в Карлово

Арапският мост в Карлово събира през днешния ден десетки  влюбени двойки и необвързани момчета и девойки. В Деня на свети Валентин всички те ще кажат " Да на любовта, не на насилието ". Проявата става обичайната, като всяка година уредниците оферират ново мото на събитието, което се организира по самодейност на  Младежкия информативен център в Карлово и Общинската комисията за битка с противообществени прояви на малолетни и малолетни. Организаторите се надяват, че дъждът няма да е спънка на Арапския мост, който към този момент е непокътната територия на влюбените, да дойдат повече хора.

В същото време през днешния ден благодарение на просветителните посредници Ани Стоянова, Татяна Тодорова, в Подбалкана отвориха няколко  работилнци за валентики. Първи започнаха да вършат своите сувенири  учениците  от СУ „ Христо Проданов ”.  В ОУ,, Христо Груев Данов “ в Розино децата  ще продължат да вършат любовни сувенири и следобяд.

Предизвикателството, което огранизаторите отравят към децата  и младежите  е  да  изработят хартиено сърце, на което всеки да напише своето определение  за   любовта. След това, малчуганите ще изработят картички, отдадени на този дени ще ги  подарят  на своите родители.

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР